WordPress APK keuring

Het WordPress CMS is een erg populair om een website mee te bouwen en vanwege deze populariteit gaat er helaas voor het bedrijfsleven ook veel mis in WordPress land. Met alle respect voor iedereen die bezig is met websites bouwen, maar veel WordPress bouwers zijn eigenlijk van huis uit geen doorgewinterde web developers die keuzes en mogelijkheden goed kunnen afwegen. Daarom is er nu de WordPress APK keuring.

Hoe meer inzicht in je eigen website verkrijgen?

WordPress APK keuring biedt uitkomst in geval je de situatie van jouw WordPress website niet zelf (meer) kan beoordelen of als je er een mening van een derde partij wilt. Deze WordPress APK keuring kan je ook zien als een “Second opinion”.

De items waaruit deze keuring voor jouw uit moet bestaan nemen wij mee in een zo scherp mogelijke prijsopgave. Vaak hebben wij een WordPress admin login nodig en soms ook toegang tot de web hosting zelf. Indien je een opinie wilt over

Gratis eerste analyse van jouw website

WordPress APK keuring begint met een gratis eerste analyse. Stuur een bericht met een toelichting over de website. Uiteraard is dit vrijblijvend.