Privacyverklaring

Persoonsgegevens die verwerkt kunnen worden

AVD Projects kan uw persoonsgegevens verwerken, omdat u gebruik maakt van de diensten van AVD Projects en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een formulier op de website aan AVD Projects verstrekt. AVD Projects kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Met welk doel en op basis van welke grondslag worden persoonsgegevens verwerkt

AVD Projects verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • AVD Projects verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

AVD Projects neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van AVD Projects) tussen zit. AVD Projects gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Microsoft Office: Dit is basis software voor administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van teksten of het maken van analyses.
  • Boekhouden met Informer:  Gegevens van klanten worden hierin zo beperkt mogelijk verwerkt om facturen te kunnen uitsturen.

Hoe lang persoonsgegevens worden bewaard

AVD Projects bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.  De kopiefacturen worden met het oog op belastingwetgeving minimaal 7-jaar bewaard. in een beveiligde omgeving.

Delen van persoonsgegevens met derden

AVD Projects verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. AVD Projects blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies of vergelijkbare technieken

Op deze website wordt gebruik gemaakt van zogenoemde “Functionele cookies”, die ertoe dienen onze internet en productpagina’s goed en veilig te laten werken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computersysteem worden opgeslagen. Wij maken u erop attent dat enkele van deze cookies door onze server op uw computersysteem geplaatst worden. Het gaat daarbij om zogenaamde “sessie cookies” die zich daardoor kenmerken dat ze bij het afsluiten van uw browser automatisch van uw harde schijf worden gewist. Andere cookies blijven op uw computer aanwezig en stellen ons in staat uw computer bij uw volgende bezoek te herkennen (zogenoemde permanente cookies). Uiteraard kunt u, indien uw browser dit toelaat, cookies weigeren. Houdt er rekening mee dat bepaalde functies van deze website mogelijk niet of alleen beperkt gebruikt kunnen worden wanneer uw browser zodanig ingesteld is dat het plaatsen van cookies (door onze website) geweigerd word.

Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Social media koppelingen (ingesloten inhoud van andere websites)

AVD Projects maakt geen gebruik van social media koppelingen. Een mogelijke afbeelding en link naar Facebook is een statische oplossing welke geen data doorgeeft aan Facebook.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@avdprojects.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. AVD Projects zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. AVD Projects wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging

AVD Projects neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van AVD Projects maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om uw persoonsgegevens te waarborgen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn, er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door AVD Projects verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met AVD Projects via onderstaande informatie:

Contactgegevens:
www.avdprojects.nl
info@avdprojects.nl