Over mij

Even voorstellen

Hallo ik ben Arjan

Ik ben in aanraking gekomen met het internet in 2001 toen er aan mij werd gevraagd om job te aanvaarden in een tech startup. Vanaf dat moment heb ik de groei van het internet meegemaakt. Zag ik de zoekmachines zoals Hotbot gepasseerd worden door de nieuwkomer genaamd Google. En toen in Nederland het eerste boek over zoekmachine optimalisatie (SEO) verscheen had ik al vrij snel een exemplaar bemachtigd en deze meerdere malen volledig doorgelezen. Ik realiseerde me dat SEO broodnodig is om gevonden te worden door de zoekmachine spiders en zo werd ik een webbouwer met een SEO hart.

Op het gebied van websites heb ik mijn gehele loopbaan vele kleine en grote website gebouwd, verbouwd en voor zoekmachine marketing geoptimaliseerd. Als web developer werk ik graag met Adobe Coldfusion via het Coldbox framework of PHP via het Laravel framework.

e-Health en HL7

HL7 is een protocol voor informatie overdracht in de gezondheidszorg tussen meerdere systemen of devices en wordt wereldwijd toegepast. Het HL7 protocol is een zeer uitgebreide set afspraken hoe informatie wordt uitgewisseld en dit vereist de nodige ervaring zowel in theorie als in de praktijk.

De laatste jaren als werknemer was ik werkzaam bij Netbasics B.V. een bedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg en waarbij e-Health applicaties en HL7 koppelingen belangrijk zijn. Ik heb aan de basis gestaan van een HL7 communicatie interface welke een webserver in staat stelt te communiceren via TCP/IP netwerken met andere HL7 applicaties.

Freelancen

In juni 2018 ben ik na een verhuizing naar Duitsland voor mijn geliefde, gestart als zelfstandige webbouwer onder de naam AVD Projects. Ik heb als starter een paar plannen op de plank liggen waar ik mee bezig wil zijn om anderen vooruit te helpen. Een zo’n plan is met WordPress CMS goede websites te realiseren welke de beoogde doelstellingen zo goed mogelijk dienen.

HL7 Consultant

Bent u opzoek naar een HL7 consultant of heeft u werkzaamheden op het gebied van HL7 implementaties? Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.